Elikkäs tässä esittelen oman askartelu kaappini joka on paisunut vuoden aikana kuin pulla taikina. Silloinkun vuosi sitten muutimme tähän asuntoon askartelu tarvikkeita oli yksi ja puoli hyllyllistä ja kankaita yksi hyllyllinen. nyt kankaita on kaksi hyllyllistä ja askartelu tarvikkeita kaksi ja puoli hyllyllistä.

Joo ja sekanen kaappi on pitäisi varmaan taas siivota ihan kunnolla.Tuolta minä aina etsin tarvikkeet askarteluun ja levittäydyn keittiön pöydälle tekemään juttujani ja kasaan kaiken takaisin kaappiin kun olen lopettanut työskentelyn, kun ei ole sitä omaa "työpistettä" mihin voisi jättää kaiken levälleen.

Tarvikkeet on vaikka minkälaisissa laatikoissa ja purnukoissa mutta onneksi sntään itse tiedän mitä missäkin melkein on.

-----------------------------------------

Lupain myös esitellä täällä askartelu tarvikkeitani ja tänään sain myös otettua paperileikkurista kuvan kun tarvitsin sitä. Leikkuri on fiskarssin, sain sen joku vuosi sitten mieheltäni lahjaksi kun olin toivonut sellaista. Pieniä juttuja tuolla on oikein näppärä leikata mutta isot ei edes mahdu ton väliin ja mittauskin on hankalaa.

Tänään juuri leikkasin tolla vanhan pelin kysymys korteista sopivan kokoisia atc kortti pohjia. Jospa sitten niitäkin tulisi kokeiltua tehdä.

----------------------------------------

Ja vielä ostoksia eilisiä ja tämän päiväisiä:

Oikealla reunassa eilen ostamani 3d kuvia 20 kpl pakkauksessa on myös mukana tarrapalat ja siluetti sakset. Vasemmalla enkeli ja kyyhkys 3d tarroja. keskellä tuollaista kauniin sinistä design paperia ja vielä ystävän päivä leimasimia.