Omille synttäreille tein tällaisen kakun.
Kääretorttu pohjaan tehty (pellillinen)
Välissä:
1purkki flora vispiä
vaahdotetaan
200g appelsiini jugurttia
200g appelsiini tuorejuustoa
100g rouhittua suklaata
Nämä sekoitetaan keskenään
6 liivate lehteä
liotetaan kylmässä vedessä ja sulatetaan tilkassa kuumaa aplari mehua ja tämä lios lisätään edelliseen ohuena nauhana. ja tähän seokseen lisätään nostellen flora vispi vaahto ja laitetaan jääkaappiin siksi aikaa kun leikkaat kakkupohjan.
Täytteestä tuli todella hyvää ja sitä sai olla reippaasti välissä koska se hyyty sinne eikä pursunnut ulos. Täytettä on myös kakun päällä koska sitä tuli niin paljon ettei se olisi mahtunut aivan kokonaan kakun väliin.
Reunoilla ja päällä pursotuksina mansikka kermavaahtoa.
Kakusta tuli aika väritön mutta maistuva.
----------------------
Voileipäkakkuakin oli tarjolla
Sisällä porkkana levitettä
500g porkkanoita
keitetään pehmeiksi ja soseutetaan ja jäähdytetään jonka jälkeen lisätään..
200g ruohosipuli tuorejuustoa
sitruunamehua
mustapippuria
yrttejä maun mukaan
Kakku täytetään illalla (porkkana tahnalla ja tonnikalalla) Leivät kostutetaan maidolla ja jätetään yöksi jääkaappiin painon alle vetäytymään.
Aamulla päälle laitetaan:
1 tuubi majoneesia
200g ruohosipuli tuorejuustoa
Sekoitetaan keskenään ja levitetään kakun päälle
koristeena kurkkua ja porkkana nauhoja (sukkanauhoja kuten appiukkoni sanoi).
----------------------
Muffinit
Ajatus erillisestä muffini taikinasta ei käynyt mielessä kun rupesin tekemään näitä kääretorttutaikinasta. kaatelin taikinaa vuokiin ja katsoin kun uunissa kohosi ja olinjo melko varma että onnistuu mutta toisin kävi, pellin otin uunista niin kaikki lössähti tuollaisiksi pikkusiksi lönteiksi. Muffinit koristelin tomusokeri kuorrutteella ja hyviä oli ainakin nämä teki kauppansa kahvipöydässä.