Omille synttäreille tein tällaisen kakun.

Kääretorttu pohjaan tehty (pellillinen)

Välissä:

1purkki flora vispiä

vaahdotetaan

200g appelsiini jugurttia

200g appelsiini tuorejuustoa

100g rouhittua suklaata

Nämä sekoitetaan keskenään

6 liivate lehteä

liotetaan kylmässä vedessä ja sulatetaan tilkassa kuumaa aplari mehua ja tämä lios lisätään edelliseen ohuena nauhana. ja tähän seokseen lisätään nostellen flora vispi vaahto ja laitetaan jääkaappiin siksi aikaa kun leikkaat kakkupohjan.

Täytteestä tuli todella hyvää ja sitä sai olla reippaasti välissä koska se hyyty sinne eikä pursunnut ulos. Täytettä on myös kakun päällä koska sitä tuli niin paljon ettei se olisi mahtunut aivan kokonaan kakun väliin.

Reunoilla ja päällä pursotuksina mansikka kermavaahtoa.

Kakusta tuli aika väritön mutta maistuva.

----------------------

Voileipäkakkuakin oli tarjolla

Sisällä porkkana levitettä

500g porkkanoita

keitetään pehmeiksi ja soseutetaan ja jäähdytetään jonka jälkeen lisätään.. 

200g ruohosipuli tuorejuustoa

sitruunamehua

mustapippuria

yrttejä maun mukaan

Kakku täytetään illalla (porkkana tahnalla ja tonnikalalla) Leivät kostutetaan maidolla ja jätetään yöksi jääkaappiin painon alle vetäytymään.

Aamulla päälle laitetaan:

1 tuubi majoneesia

200g ruohosipuli tuorejuustoa

Sekoitetaan keskenään ja levitetään kakun päälle

koristeena kurkkua ja porkkana nauhoja (sukkanauhoja kuten appiukkoni sanoi).

----------------------

Muffinit

Ajatus erillisestä muffini taikinasta ei käynyt mielessä kun rupesin tekemään näitä kääretorttutaikinasta. kaatelin taikinaa vuokiin ja katsoin kun uunissa kohosi ja olinjo melko varma että onnistuu mutta toisin kävi, pellin otin uunista niin kaikki lössähti tuollaisiksi pikkusiksi lönteiksi. Muffinit koristelin tomusokeri kuorrutteella ja hyviä oli ainakin nämä teki kauppansa kahvipöydässä.