Pitkästä aikaa kerkesin tekemään jotain omaa ja ekaksi viikolla valmistui kolme kahvipussi koppaa, eilen lauantaina ompelin yläreunan ompeleet ja siinä hommassa meinasi mennä hermo kun ompelukone katkoi koko ajan ylälankaa, no loppujen lipuksi useamman kirosanan jälkeen sain kuin sainkin ne valmiiksi.

Tänään sitten aloin tekemään useammissa blogeissa nähtyjä käsipyyhkeitä. Ekaksi tein kaavat ja sitten hommiin pari uutta juttuu opin myös ompelukoneestani tänään näitä tehdessä, ekaksi napinläven ompelun ompelukoneen omalla napinläpi paininjalalla ja sit napin ompelun (tää olikin hyvä juttu koska en tykkää yhtään ommella nappeja). Ekasta pyyhkeestä tuli liian iso ja jotenkin ruman näköinen joten toiseen pyyhkeeseen pienensin kaavoja joten siitä tuli sirompi ja nätimpi.

ja sitten vielä aattelin surautta yhden kassin kun ompelukone oli jo kerran viritetty valmiiksi. Tämä on sellainen nopee tekonen kassi sisällä on vielä vuori joten ei mene rikki ihan heti. Kankaana olen käyttänyt vanhaa verhoa ja omasta mielestäni tuo on aivan ihanan näköinen kangas kassissa.

Jospa sitä taas huomenna pääsisi surruuttelemaan lisää.