Pitkästä aikaa sain kaiveltua ompelukoneen päivänvaloon (tai no ei sitä päivänvaloa tähän aikaan vuodesta hirveesti ole) tai paremminkin lampunvaloon. Viimevuonna kirpparilta ostamat fleece palat pääsi nyt käyttöön. Ekaksi tein itselle pipon, kaksin kertainen neliö pipo ja sit tein toisen vähän pienemmän (ekan kangas palan) loppujämästä ja tän pipon omi Emmi itselleen kun oli sopiva. No Sami sit tuli et hänkin haluaa samanlaisen ja eikun ompelukone surisemaan. Sitten vielä oli kangasta joten aattelin tehä Jirille kypärämyssyn (en ole ennen tehnyt) entisestä myssystä mallia ja eikun tekemään ja sitten tietysti tuli Emmi joka hänkin sitten halusi itselleen kypärämyssyn ja tottakai sellainen piti tehä. Ja siihempä ne kangas palaset sitten kuluikin.

Kuvaus hetkellä yksi pipoista oli hävinnyt, ei löytynyt. Fleecen hyvä puoli on et leikkaus jälkeä ei tartte huolitella.

Ja sitten pipojen jälkeen aloitin ison kassin tekemisen päässä oli hieno suunnitelma. puoliksi sain eilen tehtyyn ja sitten tänään sain loppuun. Kassista tuli sen takia noin iso kun halusin siihen vetoketjun ja lyhyempiä minulla ei ollut tarjolla. Kassin suuaikon reunassa kiertää jäykähkö metalli (lasten vanhasta lelukorista) jonka ansiosta se pysyy noin auki.  Lopputulokseen en ole ihan tyytyväinen joitain ompelu kohtia ois voinu tehä toisin .

Kassin koko on n. 45*35*15

Samalla tekniikalla vois yrittää tehä hiukan pienempiä kasseja. Jotenkin "ihastuin" tähän ja haluisin kokeilla uudelleenkin.