Nyt on ihan pakko jakaa tämä teidän lukijoiden kanssa. Nyt on niiiiiiiin paljon tuhlattu rahaa omiin harrastuksiin että nyt pitää jo vähän näyttää muillekkin mitä sitä on tullu hankittuun. Toissa päivänä kävin kaupunkimme ainoassa askartelu kaupassa, tarkoituksena oli vain ostaa ääriviivatarroja mutta mukaan tarttuikin sitten leimasin paketti (ekat ihan oikeat omat leimasimet) ja koska laimasin hommia en ennen ole tehnyt niin piti sitten vielä ostaa vedenkestävä muste ja sitten vielä ne akryllipalikat et pääsee leimailemaan. Sitten vielä mukaan tarttui yksi vihkonen papereita.

Ja prismassa käydessä eteen sattui korttipohjia joilla ei ollu hirvee hinta niin pitihän sitten niitäkin napata mukaan muutama paketti.

Noita leimasimia ostaessa tämä myyjä sanoi että tavan kopsupaperi käy leimaamiseen mutta minä en ollut tyytyväinen joten sitten eilen piti mennä tiimariin ostamaan "oikeaa" paperia canson illustration (muistaakseni). No siellä sitten törmäsin alelaariin ja sieltä piti haalia jos minkäkinlaista paperia ja koristetta mukaan (kun halvalla sai). Näistä tiimari ostoksisya ei ole kuvaa kun kaiken jo kerkesin heittää entisten joukkoon.

Mutta voitte vaan kuvitella sitä rahan menoa. Tänä vuonna ei sit enään ostella mitään ylimääräistä (eli askartelu matskua)