Illan ratoksi kaivelin ompelukoneen esille ja ompelin vähäsen. Ekaksi kokeilin ommella pieniä pyyhkeitä koko näissä on noin 35*35 cm. Kanttaukset reuniin ja ripustus lenkki. Meinasin nämä laittaa myyntiin nyt vaan mietin että pitäisikö nämä pestä ekaksi että näen pehmeneekö tuo kanttinauha kun aika kovalta tuntuu varsinkin noissa punaisissa oleva sydänkantti. Kyllä tuo kanttinauhan ompeleminen on sitten hankalaa kun pitäs ommellessa nähä sinne nurjallekkin puolelle että ommel tulee nauhan päälle.



Sitten ompelin itselleni, Emmille ja Jirille kaksinkertaiset velour pipot. Mun pipo on ehkä hiukan väljä muutaman sentin pienempi ois voinu olla, Emmin pipo on sopiva ja Jirin piposta tuli pieni, pikkusen enemmän ois saanu olla korkeutta ja muutama sentti ympärysmittaan niin ois ollu just eikä melkein. Pipot on kaksipuoleisia Minun pipossa toinen puoli on tuota ihanaa bambia ja jirin pipossa tähtiä mutta emmillä molemmat puolet bambia.



Samalla kun kone oli pöydällä tein myös lapsille polvista puhkikuluneista housuista kesäksi shortseja, lahkeet vaan irti polven yläpuolelta ja reunankääntö ja ompelu.