Nyt toivon mukaan kaikki on saaneet ja avanneet "pakettinsa" joten voin esitellä ne täällä.

Tänä vuonna pyrin siihen että lahjoja en paketoi muutakuin lapsille aikuisille lahjat on kangas kasseissa. Sekä ompeluksissa on myös ajateltu kierrätystä, osa kankaista on vanhoja verhoja yms.

Kolme kappaletta kaksikerroksisia kasseja tehty "muovipussi" kassin kaavalla hiukan pienennettynä ja jokainen kassi on tehty vähän eri tavalla. Ekassa (isot kukat)kahvojen reunat käännetty kassin sisääm, tokassa kahvojen reunoissa kanttinauha ja kolmannessa (erillinen kuva, isot ruudut) kahvojen leikkauksia pyöristetty ja reunat käännetty kankaiden sisään. 

Seuraavat kassit (kolme kuvaa). Pääkallo kassin ulko kangas on huivista ja sisä vuorikangas mustaa liituraita kangasta. Autokassit vanhasta tyynyliinasta, sisävuori valkeaa kangasta.

Oranssi ja vihreä joulukassi päällä valkeaa pitsiverhoa, yläreunassa kanttinauha.

Muumi kassit, uutta kangasta ollut vain kaapissa jokusen kymmentä vuotta. Sisävuorikankaana valkea kangas. Toinen näistä kasseista meni jo ennen joulua vauva onnittelu kassina ja toinen jouluna.

Näiden edellä mainittujen kassien kokoa on vaikea sanoa noin. 20cm* 25cm, koot vaihtelee kankaan saannin mukaan. Kassit tehty neliönä ja alakulmat käännetty sisälle.

Pikkupusseja valoverhosta kokeiluna, tuli vaan "pikkusen" liian pieniä, ois saanu olla paaaljon isompia, mutta hyvin kävi "karkki" pussina.

Sitten vielä kassien mukana muutamille lähti tällaiset keittiö pyyhkeet. Pyyhe on uutta froteeta ja yläosan kankaat kierrätys kankaita verhoa ja pöytäliinaa.

Kuva vielä pyyhkeen takaa, pyyhkeen saa auki joka helpottaa pesemistä ja kuivausta, ja pyyhkeen saa roikkumaan vaikka oven kahvaan.

Kasseja tulen tekemään lisää kunhan vain aikaa ja jaksamista ja innostusta löytyy tulevaisuudessa, aika rupeaa olemaan tammikuun puolenvälin jälkeen kortilla, tänään jo jouduin sanomaan omalle ompelu pisteelleni hyvästit kun se siirrettiin kaappiin odottamaan parempia aikoja.