Ajattelin minäkin esitellä askarteluvälineistöä ja uusia ostoksia täää. Askarteluvälineitä mitä minulla jo on esittelen aina kun kerkeen ottaan niistä kuvia.

Tämän päiväiset ostokset. Kirjakaupasta kortti kirja, tosi mielenkiintoinen koko illan oon lukenut ja selannut ja uudelleen selannut ja lukenut. Olisin halunnut myös vilasta muita askartelukirjoja mutta kaikki oli mennyt mitä olisin halunnut. Tämäkin kirja oli viimeinen kaupassa.

Ostin myös ääriviivatarroja mutta en saanut niistä hyvää kuvaa.

---------------------------------------------

Ja kun tulin kotiin minua odotti kauan (viikon) odottama kirje, kirje joka sisälsi leimakuvia jotka ostin huuto netistä viimeviikolla (koska en omista, en ole raaskinut ostaa leimasimia niin pitää ostella muiden leimattuja). Kaikki kuvat on aivan ihania, jospa sitten täälläkin aletaan väkertämään leimakortteja tästäedes.

 

---------------------------------------

Eilen käytiin pyörähtämässä paikallisessa Halpahallissa joka sulkeutuu tammikuun loppuun joten siellä on kaikki tavarat ainakin -20% ja joistain 30% lisä ale. Itselleni löysin kuvio lävistimen + neljä kuviota, tuli vaan kotona mieleen että mistäköhän löydän lisää noita lävistys osia tohon kahvaan että käyköhän siihen fiskarssin kuviolävistäjän osat, jos joku tietää kertokaa. Lisäksi löysin askartelu kukkia jospa vaikka saisin niitä laitettua kortteihin.

pitää varmaan vielä huomenna käydä uudelleen kun kotona tuli sellanen olo et ois pitäny sittenkin ottaa muitakin askarteluvälineitä esim. Kartonkia, kaksipuoleista teippi paperia, 3d kuvia, ainakin noi tuli kotona mieleen jospa vielä jotain muutakin löytyisi (jos ei ole jo kaikki mennyt)