Näitä olen nyt innostunut tekemään, näitä on tosi kiva ja nopee tehä, sitten kun vielä menis kaupaksi niin ei jäis itelle pyörimään.

Ja näitä tuttinauhoja ja tumpun pidikkeitä tulee myyntiin tuonne minun omalle myyntisivulle TEEA.K sekä myös facen käsityö ryhmiin. Jos kiinnostuit jo nyt jostain nauhasta niin ota yhteyttä: teea . kangas @ gmail . com (välit pois)

Sitten projekti neuvolakortin kannet. Ekasta (ruutu) tuli aivan muutaman millin liian pienet, kansio jää inhottavasti mutkalle, no versio kaksi (punainen) ja siitäkin  just se muutama milli liian pieni (miten voi onnistua), no versio kolme (sininen) otin sitten jo sentin lisä varaa kankaaseen että nyt ei tuu liian pieni ja oikein varovasti kankaan reunasta saumurilla ajelin, ja kas kas yllätys siitä tuli sit liian iso n. sentin liian iso (tämän voisi korjata että ajan saumurilla sentin pois reunasta, ei vaan just sillon tullu mieleen). Sen jälkeen laitoin koneen pois ja aattelin jatkaa muuta kuten mennä äänestämään pressaa.

Aikaisemmin viikolla tein kaverille kännykkäpussia jonka hän "tilasi". Nyt vaan pelkään et tästä tuli liian kapea, no se nähään sitten kun koklataan. ja tämäkin on versio numero 2, ekalle kävi niin että kun olin saanu valmiiksi ja tulokseen tyytyväinen niin huomasin että olin unohtanut ommella tarranauhan kappaleen  kiinni pussiin ja jälkikäteen se olisi ollut mahdoton laittaa siihen joten se versio löyti tiensä roskiin (otin kylläkin talteen siitä tuon nipsun ja nauhan)